Tuesday, May 8, 2012

Tian Chua, Anak Melayu Mana yang Kau Dah Ngandungkan?


Dalam kebanyakan pemimpin PKR, Tian Chua merupakan pemimpin yang paling selamat, sekalipun ramai yang sangat tahu bagaimana dia merupakan salah seorang daripada jentera kejahatan terhebat PKR. Add Image
Kali pertama terkenal ialah apabila Tian Chua berbaring di hadapan lori FRU di hadapan Pasar Seni pada demonstrasi REFORMASI pada penghujung 1990-an lalu.

Kemudian terkenal lagi apabila Tian Chua membuat gambar palsu untuk mengenakan Najib Abdul Razak dalam kes pembunuhan model berbangsa Mongolia, Altantuya Shiiribu. Gambar tersebut kemudian dijadikan modal oleh Anwar Ibrahim untuk dijaja-jaja kononnya sebagai bukti yang Najib terlibat membunuh Altantuya Shiiribu.

Kemudian terkenal lagi kerana Tian Chua mengesahkan bahawa PKR mendapat dana daripada George Soros, si Zionis yang telah berusaha menjajah Malaysia menerusi serangan ke atas fundamental ekonomi dan kewangan negara ini pada tahun 1997.

Pendek kata, banyak sangatlah kerja-kerja yang dilakukan oleh Tian Chua untuk menjahanamkan negara demi memuaskan hati tuan-tuan besarnya, terutama sekali Anwar Ibrahim.

Kini, Tian Chua menyertai pemimpin-pemimpin besar PKR yang lain seperti Anwar Ibrahim, Azmin Ali, Nurul Izzah dan Zuraidah Kamaruddin, diglamourkan lagi dengan skandal seks.

Menurut Raja Petra Kamaruddin, atau RPK yang pernah diangkat sebagai DEWA oleh para penyokong Pakatan Rakyat, Tian Chua telah MENGHASILKAN anak perempuan seorang pemimpin kanan PKR mengandung menerusi skandal seks haram dan kemudian menggugurkan bayi yang sedang dikandung bagi menutup malu.

Cerita ini sebenarnya tidak pernah tersebar dan diketahui oleh mana-mana pihak kecuali yang datang dari dalam kelambu PKR sendiri.

PKR kebelakangan ini bagaikan sedang dilanda musibah dan tulah yang berturut-turut. Anehnya, segala masalah dalam PKR segera dihalakan kepada UMNO walaupun PKR sebenarnya bukanlah impak besar dalam PRU berbanding PAS dan DAP. PKR sebaliknya seperti yang diketahui oleh semua orang, hanya menumpang kekuatan logistik PAS dan menggunakan DAP untuk memujuk pengundi-pengundi bukan Melayu.

Jelas terbukti, ialah kekalahan besar PKR di Sarawak dalam Pilihanraya Negeri bulan April tahun lalu walaupun dari awal lagi PKR telah membuat gendang besar, kononnya mereka akan mengambilalih tampuk kepimpinan serta pentadbiran negeri dari Taib Mahmud. Bagaimanapun, PKR berjaya menguasai beberapa kerusi dengan bantuan DAP yang menggunakan kempen penghapusan kuasa Taib Mahmud terutama di kalangan masyarakat pengundi Cina.

Skandal-skandal seks semakin ketara dan semakin kerap didedahkan. Walaupun setiap kali pendedahan segera dihalakan kepada UMNO, namun semakin ramai yang tahu pendedahan-pendedahan sebegitu sebenarnya dibuat dari kalangan PKR sendiri sepertimana yang berlaku ke atas Azmin Ali.

Jangan hairan apabila Tian Chua akan segera menyalahkan UMNO dan para penyokong pula menyatakan bahawa ianya adalah FITNAH JAHAT UMNO sepertimana yang diamalkan oleh para pemimpin PKR dan DAP selama ini!!!

flying kick