Friday, October 15, 2010

PERKASA: JOM DEMO BANTAH BAR COUNCIL!!! SELEPAS SOLAT JUMAAT!!!


MARI SERTAI PERHIMPUNAN

Perhimpunan menghantar nota bantahan terhadap Majlis Peguam (Bar Council) di hadapan Pejabat Bar Council, Kuala Lumpur hari ini selepas solat jumaat
- ANJURAN PERKASA

TUJUAN
Membantah kegagalan Bar Council mengawal selia dan membenteras kegiatan ahli mereka yang menipu anak-anak guam dan melakukan kegiatan jenayah.

SEMUA DUJEMPUT HADIR.

MARI KITA SEMUA CAM... INILAH MUKA PRESIDEN BAR COUNCIL AKA MAJLIS PEGUAM YANG HARUS DIAJAR KERANA KURANG AJAR DAN BODOH - K. Ragunath Varughese

LAMBANG YANG BOLEH DILUDAH & DIPIJAK KERANA BERSEKONGKOL DENGAN PEMBANGKANG HURU HARAKAN NEGARA DAN TIDAK TERLUS DALAM MENGAMALKAN KEADILAN UNDANG-UNDANG


KECELAKAAN BAR COUNCIL AKA MAJLIS PEGUAM


1. Senyap sunyi dan tak ambil tindakan langsung ahli menipu - Kes Akuan Bersumpah Rahimi

2. Senyap sunyi dan tak ambil tindakan terhadap ahli terlibat kes bunuh Melayu - Alahyarham sosilawati dan rakan-rakan yang dibunuh kejam di banting.

3. Kes Tan Beng Hock menyalak-nyalak tuduh kerajaan macam-macam kenapa kalau kes libat melayu senyap??? diskriminasi kaum oleh Bar Council!

4. Bersubahat secara tidak langsung dengan pembangakang dengan mempersoal hal berkaitan perundangan dengan kerajaan bagi menampakkan konon undang-undang di malaysia tidak terlus dan membuka ruang pembangkang menimbulkan isu serta mempelawa campurtangan kuasa asing.

5. Mencabar dengan terbuka Melayu dan Islam dengan secara terbuka.

6. Memberikan sokongan terhadap penggunaan kalimah Allah oleh Kristian

7. Acap kali mempersoal hak keistimewaan melayu terutama perkara 153

8. Berusaha berterusan mencabar Islam terutama usaha menubuhkan Majlis Perundingan Agama yang meletakkan Islam setaraf dengan agama lain.

9. Pendirian yang menyokong murtad dan mencabar kerajaan berkaitan hak menukar agama Islam.

10. Banyak peguam - BAR Council aktif dalam persatuan dan organisasi yang berjuang menjahanamkan perlembagaan negara dan Islam. Contoh organisasi menyesatkan penganut Islam seperti "sister in Islam" dan HINDRAF sebuah organisasi pelampau Hindu parya.

BANGSAT TAK? KALAU MAJLIS PEGUAM SENDIRI TAK PATUHI PERLEMBAGAAN, CABAR UNDANG-UNDANG, HURU HARAKAN NEGARA, TERLIBAT DALAM POLITIK TIDAK SIHAT DAN KES JENAYAH...

LANCAU LAH BAR COUNCIL!

Sumber - Idealis Malaysia