Tuesday, March 15, 2011

Sialnya Manusia Bernama Faekah....

Busuk sungguh hati anak dara tua yang bernama faekah husin ni, sudahlah kerajaan negeri tak mahu membantu pelajar anak selangor yang akan kembali semula ke mesir untuk sambung belajar, malah di tomah pulak orang yang sanggup membantu pelajar tu.

Se-sen pun pakatan haram tak keluar duit untuk membawa balik pelajar malaysia di mesir, yang mereka tahu buat fitnah, ni nak hantar balik pun, mereka tak keluar se-sen jugak, semuanya di tanggung oleh kerajaan umno/bn.

Kelmarin sebuah yayasan yang di kenali sebagai yayasan kelana ehsan (yke) datang membantu pelajar anak selangor yang nak balik ke mesir untuk sambung pelajaran disana, yke dikatakan menyumbang wang tunai sebanyak rm 500 untuk seorang pelajar, tapi sumbangan ikhlas yke tu di pandang buruk oleh faekah.

Faekah mempertikaikan bagai mana sebuah yayasan boleh menyumbang sebegitu banyak wang kepada pelajar sedangkan kerajaan negeri selangor sendiri pun tak mampu, ini yang buat faekah rasa tak puas hati dan yang cilakanya. kerja ehsan yang dibuat oleh yke itu akan di laporkan kepada sprm untuk siasatan.

Inilah dia perangai buruk kerajaan pakatan haram jadah selangor, nak tolong tak mampu, tapi bila orang lain tolong dia dengki pulak...

http://darulehsantoday.blogspot.com (Monday, March 14)