Friday, February 10, 2012

Hamdan, ADUN Tanjong Dawai Dah Hebat Tapi Taulan Lagi Hebat

Penin, penin.

Apa pulak yang nak timpa PAS Kedah nih!

ADUN Tanjong Dawai merangkap Exco Belia dan Sukan Kedah, Hamdan Mohamed Khalib, tengah keluh kesah dan bimbang.

Hamdan yang kerapkali berceramah dan memberikan tazkirah serta kelas agama, rupa-rupanya tidaklah semaksum yang seringkali digambarkan pada diri sendiri.

Cerita tentang VCD yang mengandungi adegan seks Exco berkenaan dengan Siam Doll sedang hangat diperkatakan, khususnya di kawasan Tanjong Dawai, Pantai Merdeka dan Sungai Petani.

Kami sendiri diberitahu bahawa video seks tersebut memang wujud dan rakaman dibuat oleh orang PAS sendiri yang sudah tidak tahan dengan penyelewengan moral ADUN terbabit.

Menurut pemberi maklumat kami, vcd atau lebih tepat lagi klip video tersebut jauh lebih bermutu tinggi berbanding klip video yang memaparkan Anwar Ibrahim sedang menyetubuhi seorang pelacur warga China. Video berkenaan tidak sahaja berwarna, tetapi juga mempunyai suara.

Yang sahihnya, klip video tersebut sekiranya dilepaskan, bukan sahaja akan memalukan Hamdan sebaliknya akan menyebabkan sebahagian besar daripada PARASIT dalam PAS seperti Taulan Mat Rasul juga turut ketar lutut.

Puncanya?

Mereka juga tidak lebih baik daripada Hamdan, malah Taulan yang sudah tua itu juga dikatakan jauh lebih hebat berbanding Hamdan!

Kalau tak nak penin lama, nafikan segera wahai Hamdan....

Baca Dari Sumber

Tuesday, February 7, 2012

Kekasih Eli Wong Di Tangkap - Kerajaan Selangor Gelabah Semacam

Kerajaan Negeri Selangor semalam menyeru rakyat supaya tidak mengizinkan politik kotor dan serangan peribadi digunakan untuk mengalih pandangan terhadap agenda utama Kerajaan Negeri yang mentadbir Negeri Selangor secara telus, berkesan dan efektif yang diterapkan dalam program Merakyatkan Ekonomi Selangor (MES).

Politik kotor dan serangan peribadi?

Apa maksud Kerajaan Selangor atau Pejabat Menteri Besar menyatakan demikian?

 Jika lelaki berkenaan adalah ahli PKR dan memang tinggal lama di sana, apa yang dia buat di sana?

Apakah dia pelarian yang dikehendaki oleh polis Malaysia?

Apa yang Pejabat Menteri Besar mahu tutup?

Mahu melindungi Elizabeth Wong dan bimbang nama PKR Selangor tercemar?

Jika itulah lelaki yang dimaksudkan sebagai ‘kekasih’ Elizabeth Wong yang menyebarkan gambar ADUN berkenaan, serahkan sahaja kepada polis untuk menyelesaikannya.

Dan jika benar lelaki itu memang yang diburu polis dan kebetulan ada hubungan dengan Elizabeth Wong, mahu tutu papa lagi? Sehingga kini laporan yang belum disahkan oleh polis Malaysia menyebut bahawa lelaki itu memang orang yang dikaitkan dengan kontroversi Elizabeth Wong pada 2009.

Kenyataan Kerajaan Negeri semalam dikeluarkan susulan laporan media dari Indonesia dan beberapa blog tempatan mendakwa seorang lelaki ditangkap oleh Imigresen Indonesia atas dakwaan memiliki pengenalan diri palsu dan tinggal melebihi masa yang dibenarkan dikatakan kekasih Elizabeth Wong, salah seorang Exco Kerajaan Negeri Selangor.

Kerajaan Negeri Selangor menganggap spekulasi mengenai lelaki yang ditangkap itu tidak berasas apalagi mengaitkannya dengan Parti Keadilan Rakyat (PKR) dan Elizabeth Wong.


Berasas atau tidak, kita tunggu laporan polis!

Itu sebaik-baiknya dan tidak perlulah meminta rakyat Selangor yang bijak untuk tidak berhajat mengetahui lebih lanjut mengenainya.

Kenyataan media dikeluarkan Sekretariat Akhbar Pejabat Menteri Besar Selangor semalam menyebut Kerajaan Negeri Selangor mengambil berat spekulasi tidak berasas susulan laporan penahanan itu.

Katanya, Kerajaan Negeri akan meneliti laporan yang dibangkitkan media dan akan membuat tindakan susulan jika ia memberi implikasi ke atas kerajaan, pemimpin serta pentadbiran Negeri Selangor.

Oklah jika tidak benar, kalau benar apa tindakan kerajaan Selangor terhadap Elizabeth Wong dan perlu jelaskan siapa biayai lelaki itu tinggal di Batam?

Perkara ini dilaporkan akan dibawa ke Mesyuarat Biro Politik PKR esok (Rabu) dan sebarang keputusan akan diumumkan kepada rakyat dengan kadar segera, kata kenyataan itu.

Kita tunggu laporan yang akan dikeluarkan dan apa dalih PKR Selangor mengenai perkara ini.

Elizabeth Wong, wakil rakyat penggal pertama, pernah berhadapan dengan isu yang sama tiga tahun lalu dan memutuskan untuk meletakkan jawatan sebagai Exco Kerajaan Negeri.

Bagaimanapun tawaran itu ditolak oleh kerajaan negeri.

Beliau juga merupakan salah seorang anggota Majlis Pimpinan Negeri. "Kerajaan Negeri berpendirian bahawa adalah tidak beretika jika terdapat sebarang cubaan daripada pihak-pihak tertentu untuk menyalahgunakan isu ini bagi mempertikaikan kredibiliti seseorang individu," menurut kenyataan itu lagi.

Ketua Imigresen Batam, Gindo Ginting berkata, lelaki itu ditahan kerana berkelakuan mencurigakan ketika sedang membuat urusan passport di pejabat Imigresen, Jumaat lalu. "Pemeriksaan mendapati, dia memiliki pasport Indonesia, kad pengenalan dan kad keluarga palsu yang dikeluarkan Jabatan Imigresen Batam. Suspek juga memiliki passport Malaysia.

"Dia menggunakan nama Azmin Heli dan berasal dari Kuala Lumpur dengan alamat terakhirnya Jalan 4H, Ampang dan dilahirkan pada 27 Mei 1975," katanya yang dipetik dari portal Detiknews.com, semalam.

Menurutnya, lelaki berkenaan memasuki Indonesia melalui pelabuhan Tanjung Balai Karimun pada 15 Februari 2009. "Setelah disoal siasat, Helmi didapati tinggal lebih dari jangka masa yang dibenarkan menggunakan visa sementara.

Dia juga mengaku menetap di beberapa buah bandar di Indonesia termasuk di Pekanbaru, Jakarta malah di beberapa daerah seperti Cengkareng, Cingkawang dan Pondok Kelapa," katanya. Gindo berkata, suspek memberitahu dia dinasihatkan tinggal sementara di Indonesia oleh keluarga dan pimpinan PKR kerana didakwa diancam kerajaan Malaysia.

Katanya, selama dia melarikan diri ke Indonesia perbelanjaannya ditanggung parti itu dan keluarganya.

Sunday, February 5, 2012

'Balak' Eli Wong 'Ancam Malaysia' Tertangkap Di Batam?

Benarkah Balak Eli Wong Tertangkap di Batam?


Hebat orang ini, terpaksa tinggal dalam buangan di Batam. Menurut laporan dia berbuat demikian kerana diancam akan ditangkap jika tinggal di Malaysia.

Persoalannya siapa bayar dia tinggal di sana? Katanya keluarga dan Parti Keadilan Rakyat (PKR) membiayainya di sana.

Tapi siapa balak ini? Hero sangatkah dia?

Menurut KLPos, dari hasil pemeriksaan, rakyat Malaysia ini dikenali sebagai Azmin Heli yang berasal dari Kuala Lumpur yang lahir pada 27 Mei 1975.

Azman Heli ini beralamat Jalan 4H, Ampang Selangor 68000 Malaysia. Beliau juga turut dikatakan sebagai salah seorang ahli Parti Keadilan Rakyat (PKR) Malaysia sewaktu disoal siasat.

Malah GWM yang membawa berita ‘HOT NEWS ... Boyfriend Eli Wong Bogel SUDAH DITANGKAP DI INDONESIA!’ yakin ahli PKR yang ditangkap memiliki paspot palsu ini adalah Helmi Malik, boyfriend Eli Bogel yang telah lama lari meninggalkan Malaysia dan menetap di Indonesia.

Yang menariknya, segala perbelanjaan menetap di Indonesia ditanggung oleh PKR! PKR perlu menjawab dakwaan ini secepat mungkin.

Rahsia dan kegiatan apa yang dilakukan mamat ni sehingga ditanggung kehidupannya di Indonesia ...

Hebat! PKR atau Eli Wong kena jawab dakwaan ini!